Algemene voorwaarden

Bestellen:

Bestellingen plaatsen kan in principe 24 uur per dag en 7 dagen in de week op www.stukjetaart.nl , via info@stukjetaart.nl of via een privé bericht op www.facebook.com/stukjetaart

Wij raden het aan om minimaal 3 weken van te voren te bestellen, de agenda is snel volgeboekt. Vermeld alvast voor hoeveel personen u taart wilt, de wens qua design en voorkeur voor smaak. U kunt altijd foto’s en ideeën ter inspiratie bijvoegen.

Stukje Taart doet haar uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Het is eventueel mogelijk om een spoedbestelling bij mij te doen (met uitzondering van

bruidstaarten).

Onder een spoedbestelling versta ik een bestelling die minder dan een week voor de afhaaldatum

Besteld wordt. Dit kan alleen als ik niet ben vol geboekt. Ik kan maar een beperkt aantal opdrachten per week aan. Ik vraag hiervoor een toeslag van € 15,00

 

Betalen:

Nadat u een bestelling heeft gedaan, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door

te nemen, waarna wij u een bevestiging mailen met de gemaakte afspraken. Kijkt u deze GOED na, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Deze kunt u waar nodig aanvullen en z.s.m. retour mailen.

Uw bestelling is pas 100% definitief wanneer Stukje Taart een aanbetaling van tenminste 50% of het gehele orderbedrag heeft ontvangen. U dient het resterende bedrag uiterlijk 1 week vooraf per bank te voldoen.

De eventuele aanbetaling dient u binnen 3 dagen te voldoen. Doet u dit later, dan behoudt Stukje Taart zich het recht andere bestellingen aan te nemen.

Stukje Taart beschikt niet over pin apparatuur.

 

Annulering:

Tot 7 dagen voor de leverdatum wordt uw aanbetaling minus €5 reserveringskosten teruggestort. Eventuele gemaakte kosten, zal Stukje Taart ook in rekening brengen.

Grote bestellingen vanaf 50 personen kunnen tot 2 weken voor de leverdatum geannuleerd worden, uw aanbetaling wordt minus €15 euro reserveringskosten terug gestort+ eventuele gemaakte kosten. Hierna is restitutie van de aanbetaling niet meer mogelijk. Wij storten binnen 30 dagen uw aanbetaling terug.

Wilt u aanpassingen doorgeven wat betreft smaak of design, doet u dit dan zo spoedig mogelijk.

 

Allergieën:

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Stukje Taart is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Onmacht:

Stukje Taart is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal Stukje Taart eerst proberen een voor u passende oplossing te vinden.

Vervoeren:

Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Stukje Taart zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoer klaar is.

Stukje Taart zal u altijd adviseren in de wijze waarop vervoert dient te worden. Het algemene advies luidt; op de vloer van de auto, bijvoorbeeld voor de bijrijdersstoel. Dit is de meest stabiele plek. Op schoot, bank of stoel, kan uw taart lelijk beschadigen, bijvoorbeeld inzakken of verschuiven. Een achterbak is ook een mogelijkheid, mits deze leeg is, een eventueel stukje antislip is hiervoor handig.

 

Bewaaradvies:

Stukje Taart is niet aansprakelijk indien u anders heeft gehandeld als het bewaaradvies dat u gegeven is.

 

Klachten:

Bent u niet tevreden over de decoraties op het geleverde product, dan dient u dit direct bij afhalen kenbaar te maken. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling op te komen halen en laat u dit door derden doen dan is het risico voor u.

Indien u klachten heeft over de kwaliteit van het geleverde product dient u dit binnen 24 uur kenbaar te maken. Bewaar een stuk van dit product in een afgesloten bakje of zakje en bewaar dit in de koelkast. Stukje Taart kan uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken. Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

Prijzen:

Prijzen zijn inclusief btw.

 

Overig:

Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeelden. Voorbeelden kunnen uiteraard wel ter inspiratie gebruikt worden. Stukje Taart luistert altijd naar de wensen van de klant om in overleg tot een zo uniek en persoonlijk mogelijke taart te ontwerpen.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

 

Workshops:

Nadat u zich heeft opgegeven voor een workshop, ontvangt u een bevestigingsmail voor een reservering. In deze reserveringsmail staan de betaalgegevens voor uw workshop. Uw reservering wordt pas 100% definitief wanneer Stukje Taart de betaling van het hele workshopbedrag heeft ontvangen.

Hiermee is uw inschrijving definitief. Indien 14 dagen voor de workshop het geld niet is ontvangen, vervalt uw voorlopige inschrijving en behoud Stukje Taart het recht voor iemand anders in te delen.

Annuleren mag tot 1 week van te voren kosteloos, minus €5 reserveringskosten. Tot 7 dagen voor de workshop bent u 50% van het workshopbedrag verschuldigd, vanaf 2 dagen voor de workshop 100% van het workshopbedrag verschuldigd.

Mocht u onverhoopt verhindert zijn, dan kunt u natuurlijk altijd zelf op zoek gaan naar een plaatsvervanger. In dit geval regelt u de betaling onderling. Laat Stukje Taart bij vervanging wel even weten wie er komt.

Bij het opgeven voor een workshop gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

De gevolgde thema workshop(s) mogen niet zelf als workshop gegeven worden.