over mij

In oktober 2007 werd ik uitgenodigd door een vriendin om mee te gaan naar een taartenbeurs. Mijn eerste reactie was: een taartenbeurs? Bestaat dat echt? Ach waarom ook niet. Op de beurs ging er een wereld voor me open over wat je allemaal kan doen met taarten, cupcakes en koekjes.

Na een aantal basisbenodigdheden aangeschaft te hebben en uitleg en handigheidjes van mijn vriendin geleerd te hebben, had ik met kerst en de 3e verjaardag van mijn zoontje mooie gelegenheden om taarten te bakken en te versieren. Tja, en toen was ik met het bakvirus besmet!

Het volgen van verschillende workshops om het decoreren van taarten nog beter onder de knie te krijgen volgden al snel. En nog steeds volg ik workshops om de laatste trends en technieken onder de knie te krijgen. Natuurlijk bezoek ik nog steeds taartenbeurzen voor de nieuwste trends, materialen, ideeën en inspiratie op te doen, om nog maar te zwijgen over alle nieuwe boeken, verschillende bakvormen en materialen die ik aangeschaft heb!

Inmiddels bak ik niet alleen meer voor mijn gezin, familie en vrienden. De taarten, cupcakes en andere zoethoudertjes zijn voor verschillende gelegenheden door iedereen te bestellen. Daarbij moet u denken aan: verjaardagen, geboorte, bruiloft, trouwdag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Pasen, een jubileum, bedankjes, traktaties, babyshowers, borrels, high tea’s etc. Voor een lekkere taart is altijd wel een gelegenheid (te bedenken). Onder baksels kunt u een indruk krijgen wat ik zoal gemaakt heb. En ook op Facebook en Instagram staan veel foto’s!

Sinds augustus 2011 geef ik ook workshops in het decoreren van taarten en cupcakes. In overleg kunnen de mogelijkheden en een eigen datum besproken worden. Ik geef ook workshops op locatie zoals bij bedrijven, verenigingen, scholen en bij de mensen thuis. Ook heb ik de mogelijkheid tot het huren van een grote en een wat kleine ruimte in Rotterdam-Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Kijk bij workshops wat er zoal mogelijk is. Veel plezier met het ontdekken van mijn site en hopelijk tot snel tijdens een workshop of voor een zoete bestelling.

Moniek