Sinterklaas

 dé Snoep Chocolade letters!

Er kan gekozen worden uit de smaken melk – puur – wit – melk caramel zeezout – melk hazelnoot.

Bestel je gewenste letter en kleur qua decoratie in de webshop en ik ga voor je aan de slag! Prijs van de letter: €12,50 per stuk.

Mocht de gewenste letter niet meer op voorraad zijn dan wordt het automatisch de letter S in de smaak melk.

De letters worden netjes verpakt in een doosje met venster en kunnen opgehaald worden in Rotterdam Nesselande. Kies je ophaaldatum tijdens het afrekenproces.

Wil je voor je bedrijf, school, vereniging, vriendengroep etc. bestellen stuur dan een mail naar info@stukjetaart.nl De letters kunnen eventueel worden voorzien van een logo.

Er is net als vorig jaar ook de mogelijkheid om de gedecoreerde letters te laten versturen met pakketpost. Helaas passen de letters net niet door de brievenbus, vandaar pakketpost. Verzending zal met DHL gebeuren. Er zullen 2 verzenddagen zijn: een voor de aankomst van de Sint en een voor pakjesavond. Kies je verzenddatum tijdens het afrekenproces.

Stukje Taart is niet verantwoordelijk voor vertraging per post of ondanks het zorgvuldig verpakken van de letters, voor eventueel breken van de letter(s).

Bestellingen kunnen in de webshop worden gedaan. Verras je kinderen met een schoencadeautje, je personeel met een Sinterklaas presentje of de familie van ver met feestelijke letters per post!