sinterklaas workshops

Dinsdag 28 november: Dé zak van Sinterklaas

De taart is zeer goed in te vriezen tot 5 december!

U leert tijdens deze workshop hoe u een bolvormige taart van 20 cm Ø taart vult en afsmeert. Voor de vulling kan er gekozen worden uit een swiss meringue vanillecrème, kruidnootjescrème, aardbeienjam en banketbakkersroom. De taart wordt bekleed met marsepein welke u zelf mag kleuren en waarmee we de taart in een zak zullen transformeren.

Hierna worden de peentjes, cadeautjes en andere details met de hand gemaakt. Maar er kan ook naar vrijheid met behulp van diverse Sint uitstekers en malletjes gedecoreerd worden.Aan het einde van de workshop gaat u met een mooie en lekkere Sinterklaas taart naar huis, maar natuurlijk ook met voldoende informatie en tips om thuis aan de slag te gaan.

De taart kunt u zonder problemen invriezen. Haal de taart een dag van tevoren uit de vriezer en laat hem rustig ontdooien in de taartdoos in de koelkast.

U kunt aan deze workshop deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren.

Deze workshops worden aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, taartdoos, koffie, thee en een zoethoudertje

Duur van deze workshop is ± 3 uur.

Datum: dinsdag 28 november 2023
Start: 19:00 uur (inloop vanaf 18:50 uur)
Kosten: €49,50 pp
Locatie: Rietvelddreef 58, Barendrecht. (beneden naast de garage aanbellen)

eventueel toiletgebruik is niet op dezelfde verdieping (1 trap omhoog)

Zaterdag 2 december: Sinterklaas Drip taart workshop

U leert tijdens deze workshop hoe u een 15 cm Ø taart vult en afsmeert. Voor de vulling kan er gekozen worden uit een swiss meringue vanillecrème, kruidnootjescrème, aardbeienjam en banketbakkersroom. Voor het afsmeren van de taart mag u de swiss meringue vanillecrème zelf kleuren. Deze taart is 15 cm Ø maar wel hoger zodat we een mooie chocolade drip langs de taart kunnen maken.

Qua aankleding krijgt u een chocolade letter S welke nog gedecoreerd mag worden met bijvoorbeeld sprinkels. Daarna is het Sinterklaas snoepgoed, kruidnootjes en chocolade aan de beurt. Eventueel marsepeinen peentjes ter decoratie zelf maken mag natuurlijk ook 😉

U kunt aan deze workshop deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren.

Deze workshops worden aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, taartdoos, koffie, thee en een zoethoudertje

Duur van deze workshop is ± 3 uur.

Datum: zaterdag 2 december 2023
Start: 13:00 uur (inloop vanaf 12:50 uur)
Kosten: €49,50 pp
Locatie: Rietvelddreef 58, Barendrecht. (beneden naast de garage aanbellen)

eventueel toiletgebruik is niet op dezelfde verdieping (1 trap omhoog)