Bestellen:

Bestellingen plaatsen kan in principe 24 uur per dag en 7 dagen in de week op www.stukjetaart.nl via het contactformulier, of via info@stukjetaart.nl

Wij raden het aan om minimaal 4 – 6 weken van te voren te bestellen, de agenda is snel volgeboekt.

Vermeld alvast voor hoeveel personen u taart wilt, de wens qua design en voorkeur voor smaak. U kunt altijd foto’s en ideeën ter inspiratie bijvoegen. Ook ontvangen wij graag uw adres gegevens voor op de factuur.

Stukje Taart doet haar uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren. Op de donderdag, vrijdag en zaterdag zal er niet of nauwelijks mail beantwoordt worden i.v.m. de voorbereidingen van de bestellingen voor het weekend.

Betalen:

Nadat u een bestelling heeft gedaan, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door te nemen,

waarna wij u een bevestiging d.m.v. een factuur mailen met de gemaakte afspraken. Kijkt u deze GOED na, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Deze kunt u waar nodig aanvullen en z.s.m. retour mailen.

Uw bestelling is pas 100% definitief wanneer Stukje Taart een aanbetaling van tenminste 50% of het gehele orderbedrag heeft ontvangen. U dient het resterende bedrag uiterlijk 2 weken vooraf per bank te voldoen.
Wanneer de leverdatum binnen 3 weken van de factuurdatum valt, dient de gehele factuur ineens te worden voldaan.

De eventuele aanbetaling dient u binnen 5 dagen te voldoen. Doet u dit later, dan behoudt Stukje Taart zich het recht andere bestellingen aan te nemen.

Stukje Taart beschikt niet over pin apparatuur.

Annulering:

Tot 7 dagen voor de leverdatum wordt uw aanbetaling minus €10 reserveringskosten teruggestort. Eventuele gemaakte kosten, zal Stukje Taart ook in rekening brengen.

Grote bestellingen vanaf 50 personen kunnen tot 2 weken voor de leverdatum geannuleerd worden, uw aanbetaling wordt minus €15 euro reserveringskosten terug gestort+ eventuele gemaakte kosten. Hierna is restitutie van de aanbetaling niet meer mogelijk. Wij storten binnen 30 dagen uw aanbetaling terug.

Wilt u aanpassingen doorgeven wat betreft smaak of design, doet u dit dan zo spoedig mogelijk. Wijzigingen kunnen tot 7 dagen voor de leverdatum doorgegeven worden.

Allergieën:

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Stukje Taart is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Onmacht:

Stukje Taart is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal Stukje Taart eerst proberen een voor u passende oplossing te vinden.

Vervoeren:

Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. Stukje Taart zorgt ervoor dat uw bestelling, stabiel en goed verpakt (zover mogelijk) en vervoer klaar is.

Stukje Taart zal u altijd adviseren in de wijze waarop vervoert dient te worden. Het algemene advies luidt; op de vloer van de auto, bijvoorbeeld voor de bijrijdersstoel. Dit is de meest stabiele plek. Op schoot, bank of stoel, kan uw taart lelijk beschadigen, bijvoorbeeld inzakken of verschuiven (ook aan de binnenkant). Een achterbak is ook een mogelijkheid, mits deze leeg is, een eventueel stukje antislip is hiervoor handig.

Uw bestelling dient, tenzij anders overeengekomen, afgehaald te worden in Barendrecht. De afhaaldatum en tijd staan vermeld op de factuur. Wanneer de tijd voor u niet schikt kunt u hierover contact opnemen om in overleg een ander tijdstip te bepalen. Wanneer u niet op de afgesproken tijd aanwezig bent om uw bestelling op te halen, bestaat de kans dat wij niet aanwezig zijn. U kunt in dat geval telefonisch contact met ons op nemen op telefoonnummer 06-54626453 om een nieuwe afspraak te maken.

Bewaaradvies:

Stukje Taart is niet aansprakelijk indien u anders heeft gehandeld als het bewaaradvies dat u gegeven is.

Klachten:

Bent u niet tevreden over de decoraties op het geleverde product, dan dient u dit direct bij afhalen kenbaar te maken. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw bestelling op te komen halen en laat u dit door derden doen dan is het risico voor u.

Stukje Taart is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Indien u klachten heeft over de kwaliteit van het geleverde product dient u dit binnen 24 uur kenbaar te maken. Bewaar een stuk van dit product in een afgesloten bakje en bewaar dit in de koelkast. Stukje Taart kan uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken. Klachten die later dan 24 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

Prijzen:

Prijzen zijn inclusief btw.

Overig:

Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeelden van andere taartdecorateurs . Voorbeelden kunnen uiteraard wel ter inspiratie gebruikt worden. Kleuren kunnen afwijken van het aangeleverde voorbeeld i.v.m. voedingskleurstoffen die in Nederland niet toegestaan zijn. Stukje Taart luistert altijd naar de wensen van de klant om in overleg tot een zo uniek en persoonlijk mogelijke taart te ontwerpen. Stukje Taart behoud zich het recht voor om tijdens het decoratie-proces (kleine) wijzigingen aan het ontwerp te maken wanneer de taart in zijn geheel hierdoor beter tot zijn recht komt of wanneer het technisch anders niet uitvoerbaar blijkt te zijn.

De taarten of cupcakes kunnen cocktail of satéprikkers bevatten om de decoratie op zijn plaats te houden.

Wanneer u echte bloemen op uw (bruids)taart wenst, wijzen u echter op de risico’s. Verse bloemen zijn bespoten en onbespoten bloemen kunnen beestjes bevatten.
Verse bloemen dient u bij voorkeur zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen met de uiterste voorzichtigheid en zo veilig mogelijk op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van floral-tape en/ of safety seal. Stukje Taart is echter niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op een (bruids)staart.

Wij zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken, deze gebruiken wij enkel voor onze eigen administratieve doeleinden. 

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Workshops:

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een workshop via de webshop, ontvangt u een bevestigingsmail voor deze aanmelding en uw betaling. Hierbij is uw inschrijving definitief.

Annuleren mag tot 1 week van te voren kosteloos, minus €5 reserveringskosten. Tot 7 dagen voor de workshop bent u 50% van het workshopbedrag verschuldigd, vanaf 2 dagen voor de workshop 100% van het workshopbedrag verschuldigd.

Mocht u onverhoopt verhindert zijn, dan kunt u natuurlijk altijd zelf op zoek gaan naar een plaatsvervanger. In dit geval regelt u de betaling onderling. Laat Stukje Taart bij vervanging wel even weten wie er komt.

Een gevolgde thema workshop(s) mag niet zelf als workshop gegeven worden.

Stukje Taart behoudt zich het recht om de workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen. U zal dan uw inschrijfgeld binnen 14 dagen volledig teruggestort krijgen.

Bij het opgeven voor een workshop gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.