basis workshop

Tijdens deze workshop leert u de basis van het taart decoreren.

Er zal geleerd worden een taart met een doorsnede van 17 cm door te snijden, te vullen, te bekleden en te decoreren. De vulling zal bestaan uit aardbeienjam en banketbakkersroom en de bekleding is met vanille botercrème en marsepein. De marsepein mag u zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein, diverse uitstekers en malletjes gedecoreerd worden. Tot slot gaat uw taart in een taartdoos mee naar huis. Aan het einde van de workshop gaat u met een mooie en lekkere taart in een taartdoos naar huis, maar natuurlijk ook met voldoende informatie en tips om thuis aan de slag te gaan.

Bent u niet in de gelegenheid de taart direct op te eten (wat wel heel moeilijk te weerstaan is…), dan kunt u deze zonder problemen invriezen. Haal de taart een dag van tevoren uit de vriezer en laat hem rustig ontdooien in de taartdoos in de koelkast.

Deze workshop wordt ook geregeld geboekt als bedrijfsworkshop, familie-uitje of vrijgezellenfeestje!

Duur van deze workshop is 3 uur.

De kosten van deze workshop zijn €39,95 p/p. (bij 4+ personen)

De workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie, thee en een zoethoudertje.

Heeft u een eigen groep(je) met een gewenste datum, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail aan info@stukjetaart.nl.

Paas workshop

Vrijdag 10 2020 april Paas Drip workshop

We zullen aan de slag gaan met de populaire “driptaart” in het thema Pasen. Denk hierbij aan het zelf kleuren van je botercrème om je taart mee af te smeren en een heerlijke chocoladedrip langs je taart. Qua decoraties mag er los worden gegaan met snoepgoed/ chocolade, maar ook de marsepein, uitstekers en malletjes zullen niet ontbreken. De taart zal een doorsnede hebben van 15 cm, maar hoger zijn dan 10 cm!

Inschrijving via: info@stukjetaart.nl of via het contactformulier
Tijdstip: 19:15 – 22:15 uur
Kosten: €47.50 per persoon
Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel, Original Wood Dorpsstraat 49

Deze workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, taartdoos, koffie, thee en een zoethoudertje..

Upload Image...

Moederdag workshop

Upload Image...

Inschrijving via: info@stukjetaart.nl of onderstaand contactformulier                                                                                  Tijdstip: 19:15 – 22:15 uur
Kosten: €47.50 per persoon
Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel, Original Wood Dorpsstraat 49

De inloop is vanaf 19:00 uur

U kunt aan deze workshop deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren.

Deze workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, taartdoos, koffie, thee en een zoethoudertje.

cupcake workshop

Een andere mogelijkheid is om te leren hoe u 9 cupcakes vult en afsmeert met aardbeienjam en/of vanille boter crème.

Hierna leert u hoe te decoreren met behulp van marsepein, diverse reliëfmatjes/ rollers, uitstekers, malletjes en botercrème. Tot slot gaan uw mooi versierde cupcakes in een cupcake doosje mee naar huis.

Ook kunt u de cupcakes in een bepaald Thema maken. Denk aan bijvoorbeeld het Voorjaar, zomer, Moederdag, Pip, Blond Amsterdam, herfst, Sinterklaas, Kerstmis, Winter, Valentijnsdag, etc.

Voor de decoratie heeft u de vrije hand, maar er is ook de mogelijkheid om aan de hand van voorbeelden in het thema cupcakes te decoreren. Duur van deze workshop is 2,5 uur.

De kosten van deze workshop zijn €32,50 p.p. (bij 6+ personen) De workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie, thee en een zoethoudertje.

Deze workshop wordt ook geregeld geboekt als bedrijfsworkshop, familie-uitje of vrijgezellenfeestje!

Heeft u een eigen groep(je) met een gewenste datum, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail aan info@stukjetaart.nl

kinder workshop

Boltaartje

Tijdens deze workshop leren de kinderen een klein boltaartje van 12 cm doorsnede te vullen, te bekleden en te decoreren.

De vulling zal bestaan uit aardbeienjam, chocoladecrème en/of banketbakkersroom en de bekleding is met vanille botercrème en marsepein. De marsepein mogen de kinderen zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein, diverse uitstekers, malletjes en niet te vergeten de eetbare pareltjes en glans en glitters gedecoreerd worden. Het boltaartje gaat in een taartdoosje mee naar huis.

Duur van deze workshop is 2 uur.
De kosten van deze workshop zijn €100 voor een groepje van 6 kinderen. Elk extra kind is €17,50

Deze workshop wordt gegeven op uw eigen gewenste datum én locatie. Het groepje moet minimaal uit 6 deelnemers bestaan.

 

Tiener workshop

Tijdens deze workshop leren de kinderen kleine taart van 15 cm doorsnede te vullen, te bekleden en te decoreren.

De vulling zal bestaan uit aardbeienjam en banketbakkersroom en de bekleding is met vanille botercrème en marsepein. De marsepein mogen de kinderen zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein, diverse uitstekers, malletjes en niet te vergeten de eetbare pareltjes en glans en glitters gedecoreerd worden. Het taartje gaat in een taartdoos mee naar huis.

Duur van deze workshop is 2,5 uur.
De kosten van deze workshop zijn €25 per kind

Deze workshop wordt gegeven op uw eigen gewenste datum én locatie.Het groepje moet minimaal uit 6 deelnemers bestaan.

 

Cupcakes & Koekjes

Tijdens deze zoete workshops zullen de kinderen leren hoe de 4 cupcakes eenvoudig gevuld kunnen worden met jam of vanille botercrème. De kinderen mogen zelf de bekleding en de decoraties met voor gekleurde marsepein, diverse uitstekers, reliëfmatjes/rollers, malletjes, pareltje, glans en glitters voor hun rekening nemen.

Het laatste geldt natuurlijk ook voor de 4 voorgebakken koeken welke naar vrijheid gedecoreerd mogen worden. De koeken kunnen eventueel aan een thema verbonden worden (bijvoorbeeld: prinses, fashion, dieren etc.) De versierde cupcakes en de koekjes gaan in een taartdoosje mee naar huis

Duur van deze workshop is 2 uur.
De kosten van deze workshop zijn €17,50 per kind

Deze workshop wordt gegeven op uw eigen gewenste datum én locatie.Het groepje moet minimaal uit 6 deelnemers bestaan.

 

Vakantie activiteit

Inmiddels heeft Stukje Taart al meerdere keren een cupcake workshop mogen verzorgen bij MaMaMo in Rotterdam Nesselande. Tijdens de meivakantie, herfstvakantie, Sinterklaasperiode en afgelopen kerstvakantie stond een mini workshop cupcakes gepland.

Op woensdagochtend 23 oktober 2019 (herfstvakantie) zal Stukje Taart weer een mini herfst / halloween cupcake workshop verzorgen bij MaMaMo.
Er is ruimte voor 10 kinderen per sessie, leeftijd vanaf 4 jaar.
De workshop koste €5, dit is inclusief 2 cupcakes en een beker limonade na afloop van de activiteit.
  • Sessie 1: 10:30 – 11:00 uur
  • Sessie 2: 11:00 – 11:30 uur
  • Sessie 3: 11:30 – 12:00 uur

Opgeven via het contactformulier of info@stukjetaart.nl                                                                                           Eventueel via een whatapp op 06-54626453 is ook mogelijk.
Hierna krijg je informatie om de betaling te voldoen. Zodra de betaling voldaan is ontvang je een berichtje van definitieve deelname.
* Consumptie ouder/ begeleider verplicht!

Er was ruimte voor 10 kinderen per sessie, leeftijd vanaf 4 jaar.
De workshop kostte €5, dit is inclusief 2 cupcakes en een beker limonade.

Heeft u een eigen groep(je) met een gewenste datum, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail aan info@stukjetaart.nl

 

bruidstaart workshop

Tijdens je vrijgezellenfeestje met je vriendinnen je eigen bruidstaart en/of bruidscupcakes maken?

Ook dat kan bij Stukje Taart! Afhankelijk van de wensen qua taart en/of cupcakes en het aantal personen waarmee je de workshop gaat volgen kan er een prijs voor de workshop worden gegeven.

Ter indicatie: de foto’s van de workshop zijn van een ronde aansnijtaart van 20 cm met een klein taartje van 15 cm doorsnede erop met daarbij 50 bijpassende cupcakes welke gemaakt werden door 14 personen.

De workshop duurde 3 uur, prijs per persoon was 25 euro.

Heeft u een eigen groep(je) met een gewenste datum, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail aan info@stukjetaart.nl

herfst workshop (2019)

Op woensdagochtend 23 oktober 2019 (herfstvakantie) zal Stukje Taart weer een mini herfst / halloween cupcake workshop verzorgen bij MaMaMo in Rotterdam Nesselande.

Er is ruimte voor 10 kinderen per sessie, leeftijd vanaf 4 jaar.              De workshop koste €5, dit is inclusief 2 cupcakes en een beker limonade na afloop van de activiteit.

Sessie 1: 10:30 – 11:00 uur ( VOL!)
Sessie 2: 11:00 – 11:30 uur (VOL!)
Sessie 3: 11:30 – 12:00 uur (VOL!)

Opgeven via het contactformulier of info@stukjetaart.nl Eventueel via een whatapp op 06-54626453 is ook mogelijk. Hierna krijg je informatie om de betaling te voldoen. Zodra de betaling voldaan is ontvang je een berichtje van definitieve deelname. * Consumptie ouder/ begeleider verplicht!.

sinterklaas workshop 2019

Sinterklaas workshop 2019

Dit jaar wordt het nog moeilijk kiezen welke Sinterklaas taart er gemaakt wordt!

Want op donderdag 28 november zal de Sinterklaas driptaart op de agenda staan. En op vrijdag 29 november zullen we aan de slag gaan met dé bekende “zak van Sinterklaas”. De workshops worden elk op een andere locatie gegeven worden!

Donderdag 28 november: VOL!

We zullen aan de slag gaan met de populaire “driptaart” in het thema Sinterklaas. Denk hierbij aan het zelf kleuren van je botercrème om je taart mee af te smeren en een heerlijke chocoladedrip langs je taart. Qua decoraties mag er los worden gegaan met Sinterklaas snoepgoed/ chocolade, maar ook de marsepein zal niet ontbreken om zelf peentjes en cadeautjes etc. te maken. De taart zal een doorsnede hebben van 15 cm, maar hoger zijn dan 10 cm!

Inschrijving via het contactformulier.

Tijdstip: 19:30 – 22:30 uur (inloop vanaf 19:20 uur)
Kosten: €45 per persoon
Locatie: Rotterdam Nesselande “de Knoop / Basisschool “het Spectrum”.

U kunt aan deze workshop deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren

Vrijdag 29 november: Nog 1 plek beschikbaar!

Dé zak van Sinterklaas is een bolvormige taart van 20 cm doorsnede, die getransformeerd zal worden in een juten zak. Qua decoraties mag er los worden gegaan met Sinterklaas snoepgoed/ chocolade, maar ook de marsepein zal niet ontbreken om zelf peentjes, pietjes en cadeautjes te maken.

Inschrijving via het contactformulier.

Tijdstip: 19:30 – 22:30 uur
Kosten: €45 per persoon
Locatie: Fleur & Co Dorpsstraat 49, Nieuwerkerk a/d IJssel

U kunt aan deze workshop deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren.

Deze workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, taartdoos, koffie, thee en een zoethoudertje.

Tot dan!

Kerst workshop 2019

Zaterdagavond 21 december staat alles in het teken van Kerstmis.
de KERSTKRANS

Tijdens deze kerstworkshop zullen we een kerstkrans van taart gaan maken. De krans mag naar eigen idee gedecoreerd worden en met zelf gekozen kleuren aangekleed worden. Er zullen verschillende uitstekers, mallen en voorbeelden zijn om de krans te decoreren.

Tijdstip: 19:30 – 22:30 uur
Kosten: €45 per persoon
Locatie: Rotterdam Nesselande de Knoop / basisschool het Spectrum

Robert van ‘t Hoffstraat 10, 3059 PN Rotterdam

Inschrijving via het contactformulier.

U kunt aan deze workshops deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren.

Deze workshops worden u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, taartdoos, koffie, thee en een zoethoudertje.