basis workshop
Tijdens deze workshop leert u de basis van het taart decoreren. Er zal geleerd worden een taart met een doorsnede van 17 cm door te snijden, te vullen, te bekleden en te decoreren. De vulling zal bestaan uit een jam en banketbakkersroom. De bekleding van de taart is met swiss meringue vanillecrème en marsepein of fondant. De marsepein/fondant mag u zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein/fondant, diverse uitstekers en malletjes gedecoreerd worden. Tot slot gaat uw taart in een taartdoos mee naar huis.
Aan het einde van de workshop gaat u met een mooie en lekkere taart in een taartdoos naar huis, maar natuurlijk ook met voldoende informatie en tips om thuis aan de slag te gaan.
Bent u niet in de gelegenheid de taart direct op te eten (wat wel heel moeilijk te weerstaan is…), dan kunt u deze zonder problemen invriezen. Haal de taart een dag van tevoren uit de vriezer en laat hem rustig ontdooien in de taartdoos in de koelkast.
Deze workshop wordt ook geregeld geboekt als bedrijfsworkshop, familie-uitje of vrijgezellenfeestje!
De workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie, thee en een zoethoudertje.