sweet table

Een tafel vol lekkere zoete hapjes eventueel in combinatie met een bruidstaart(je) is natuurlijk ook een mogelijkheid om op jullie bruiloft het zoete gedeelte van de dag in te vullen.

De hapjes worden in het formaat “bite size” aangeboden, zodat er voor iedereen een mogelijkheid is om een, twee of misschien wel drie keer iets te proeven. Dit is vooral afhankelijk van het moment waar de sweet table voor wordt aangeboden. Kiezen jullie de sweet table in plaats van een bruidstaart of na afloop van het diner? Of juist bij het taart & toast moment of in combinatie met een bruidstaart(je)?

De hapjes worden natuurlijk vers bereid maar ook met oog voor detail naar kleur, thema en sfeer speciaal voor jullie bruiloft gedecoreerd. Ook de styling van de tafel kan hierin worden meegenomen. Denk aan verschillende taartplateaus, schalen, standaards of misschien wel een donutbord. Maar ook kleine vaasjes met bijpassende kleuren bloemen, een tafelloper, servetjes en eventuele smaakkaartje behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder volgen veel gekozen bite size sweets voor op een bruids sweet table:

Mini tartelette

Brownie

Oreo bonbon
Kleine donut
Cupcake

Cakepops
Aansnijtaartje

Vanille koekje met fondant

Mini cake magnum

Blondie
Cakepops
Brownie

Mini cake magnums
Kleine donuts

Elke sweet wordt met de hand en op maat gemaakt. Verschillende details, stijl en de hoeveelheid voorbereiding en werkuren zijn dan ook verschillend per ontwerp. De prijzen zijn afhankelijk van de sweet, het thema en hoe bewerkelijk de decoraties zijn. Elke sweet is uniek, vandaar dat het niet mogelijk is om kant en klare prijzen te noemen.

Om een indicatie te geven welke prijzen bij de sweets horen kunt u hier klikken om naar de klein gebak/sweets pagina te gaan.

De prijzen voor de aankleding en verzorging van de sweet table zijn afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie dat de gehele aankleding van de sweet table door ons wordt verzorgd of liever alleen het aanleveren van de sweets en natuurlijk alles daartussen.

Dit alles kunnen we bespreken tijdens een bruidsproeverij (duur ± 1 uur)

Kosten bruidsproeverij €35

Zijn jullie geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Ik kijk er naar uit om de zoete aankleding op jullie bruiloft te zijn. Tot snel!

*Vanaf 1 januari 2024 zijn de prijzen herzien i.v.m. de prijsstijgingen van o.a. de grondstoffen en materialen. Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. btw en onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.