Maandag 2 december: Sinterklaas drip taart workshop
U leert tijdens deze workshop hoe u een 15 cm Ø taart vult en afsmeert. Voor de vulling kan er gekozen worden uit een swiss meringue vanillecrème, kruidnootjescrème, een jam of banketbakkersroom. Voor het afsmeren van de taart mag u de swiss meringue vanillecrème zelf kleuren. Deze taart is 15 cm Ø maar wel hoger zodat we een mooie chocolade drip langs de taart kunnen maken.
Qua aankleding krijgt u een chocolade letter S welke nog gedecoreerd mag worden met bijvoorbeeld sprinkels. Daarna is het Sinterklaas snoepgoed, kruidnootjes en chocolade aan de beurt. Eventueel marsepeinen peentjes ter decoratie zelf maken mag natuurlijk ook 😉
U kunt aan deze workshop deelnemen ook als u nog geen ervaring heeft met taarten decoreren.
Duur van deze workshop is ± 2,5 a 3 uur.
Datum: maandag 2 december 2024
Start: 19:00 uur (inloop vanaf 18:50 uur)
Kosten: €52,50 p.p.
Locatie: Rietvelddreef 58, Barendrecht. (in een woonwijk)
*entree is beneden naast de garage
Inschrijven kan alleen via de webshop!
De workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie, thee en een zoethoudertje.
* eventueel toiletgebruik is niet op dezelfde verdieping (1 trap omhoog