basis workshop
Maandag 4 november: Basis taartworkshop
Tijdens deze workshop leert u de basis van het taart decoreren. Er zal geleerd worden een taart met een doorsnede van 17 cm door te snijden, te vullen, te bekleden en te decoreren. De vulling zal bestaan uit een jam en banketbakkersroom. De bekleding van de taart is met swiss meringue vanillecrème en marsepein of fondant. Dit moet van te voren worden doorgegeven..De marsepein/fondant mag u zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein/fondant, diverse uitstekers en malletjes gedecoreerd worden. Tot slot gaat uw taart in een taartdoos mee naar huis.
Aan het einde van de workshop gaat u met een mooie en lekkere taart in een taartdoos naar huis, maar natuurlijk ook met voldoende informatie en tips om thuis aan de slag te gaan.
Heeft u de voorkeur om de taart met fondant te bekleden tijdens de workshop dan moet dit bij het boeken van deze workshop worden aangegeven én is er een meerprijs van €7,50 p.p. Let op fondant is stugger met kneden!
Bent u niet in de gelegenheid de taart direct op te eten (wat wel heel moeilijk te weerstaan is…), dan kunt u deze zonder problemen invriezen. Haal de taart een dag van tevoren uit de vriezer en laat hem rustig ontdooien in de taartdoos in de koelkast.
Duur van deze workshop is ± 2,5 a 3 uur.
Datum: maandag 4 november 2024
Start: 19:00 uur (inloop vanaf 18:50 uur)
Kosten: €52,50 p.p.
Locatie: Rietvelddreef 58, Barendrecht. (in een woonwijk)
*entree is beneden naast de garage
De workshop wordt u aangeboden inclusief alle ingrediënten, gebruik van materialen, koffie, thee en een zoethoudertje.
Deze workshop wordt ook geregeld geboekt als bedrijfsworkshop, familie-uitje of vrijgezellenfeestje! (bij 5+ personen)
Heeft u een eigen groep(je) met een gewenste datum, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail aan info@stukjetaart.nl