kinder workshop

Door o.a. de vele bruidstaarten die gepland zijn dit seizoen zullen er t/m november geen workshops verzorgd kunnen worden.

in de week voor Kerstmis zullen er Kerstworkshops worden ingepland.

Boltaartje

Tijdens deze workshop leren de kinderen een klein boltaartje van 12 cm doorsnede te vullen, te bekleden en te decoreren.
De vulling zal bestaan uit aardbeienjam, chocoladecrème en/of banketbakkersroom en de bekleding is met vanille botercrème en marsepein. De marsepein mogen de kinderen zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein, diverse uitstekers, malletjes en niet te vergeten de eetbare pareltjes en glans en glitters gedecoreerd worden. Het boltaartje gaat in een taartdoosje mee naar huis.

Duur van deze workshop is 2 uur.
De kosten van deze workshop zijn €115 voor een groepje van 6 kinderen. Elk extra kind is €17,50
Deze workshop wordt gegeven op uw eigen gewenste datum én locatie. Het groepje moet minimaal uit 6 deelnemers bestaan.

 
Tiener workshop

Tijdens deze workshop leren de kinderen kleine taart van 15 cm doorsnede te vullen, te bekleden en te decoreren. De vulling zal bestaan uit aardbeienjam en banketbakkersroom en de bekleding is met vanille botercrème en marsepein. De marsepein mogen de kinderen zelf in elk gewenste kleur mengen. Hierna kan er naar vrijheid met marsepein, diverse uitstekers, malletjes en niet te vergeten de eetbare pareltjes en glans en glitters gedecoreerd worden. Het taartje gaat in een taartdoos mee naar huis.

Duur van deze workshop is 2 uur.
De kosten van deze workshop zijn €30 per tiener.
Deze workshop wordt gegeven op uw eigen gewenste datum.
Het groepje moet minimaal uit 6 deelnemers bestaan.

 
Cupcakes & Koekjes

Tijdens deze zoete workshops zullen de kinderen leren hoe de 4 cupcakes eenvoudig gevuld kunnen worden met jam of vanille botercrème. De kinderen mogen zelf de bekleding en de decoraties met voor gekleurde marsepein, diverse uitstekers, reliëfmatjes/rollers, malletjes, pareltje, glans en glitters voor hun rekening nemen. Het laatste geldt natuurlijk ook voor de 4 voorgebakken koeken welke naar vrijheid gedecoreerd mogen worden. De koeken kunnen eventueel aan een thema verbonden worden (bijvoorbeeld: prinses, fashion, dieren etc.) De versierde cupcakes en de koekjes gaan in een taartdoosje mee naar huis

Duur van deze workshop is 2 uur.
De kosten van deze workshop zijn €115 voor een groepje van 6 kinderen. Elk extra kind is €17,50
Deze workshop wordt gegeven op uw eigen gewenste datum én locatie.

 

Vakantie activiteit

Inmiddels heeft Stukje Taart al meerdere keren een cupcake workshop mogen verzorgen bij MaMaMo in Rotterdam Nesselande. Tijdens de meivakantie, herfstvakantie, sinterklaasperiode en afgelopen kerstvakantie stond een winterse mini workshop cupcakes gepland.

Op woensdagochtend 23 oktober 2019 (herfstvakantie) zal Stukje Taart weer een mini herfst / halloween cupcake workshop verzorgen bij MaMaMo.
Er is ruimte voor 10 kinderen per sessie, leeftijd vanaf 4 jaar.
De workshop koste €5, dit is inclusief 2 cupcakes en een beker limonade na afloop van de activiteit.
  • Sessie 1: 10:30 – 11:00 uur (VOL!)
  • Sessie 2: 11:00 – 11:30 uur (VOL!)
  • Sessie 3: 11:30 – 12:00 uur (VOL!)

Opgeven via het contactformulier of info@stukjetaart.nl                                                                                                     Eventueel via een whatapp op 06-54626453 is ook mogelijk.
Hierna krijg je informatie om de betaling te voldoen. Zodra de betaling voldaan is ontvang je een berichtje van definitieve deelname.
* Consumptie ouder/ begeleider verplicht!

 

 

 

Heeft u een eigen groep(je) met een gewenste datum, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail aan info@stukjetaart.nl