Bruiloft in wit – paars tinten

Totaal plaatje Bruiloft wit - paars Stukje Taart

2 jaar geleden kreeg ik een verzoek om voor een bruiloft cupcakes, eenpersoons gebakjes en een aansnijd taart te maken. Maar helaas de trouwdatum viel midden in mijn vakantie dus ging het over. De bruid kwam uiteindelijk toch bij mij terug om voor de optie invriezen te gaan. En zo kwam ze de dag voor de bruiloft alles op halen. Mijn moeder was zo lief om de bruid te ontvangen en alle dozen uit de vriezer te halen. Al met al een aardige operatie zoals ik het toen ervoer, maar missie geslaagd! Alleen hoe ziet zoiets er dan op de dag zelf uit, want daar ben je dan niet bij. Het heeft even geduurd voordat ik de foto’s kon ontvangen en ook duurde t natuurlijk weer even voordat ik ze hier had geplaatst. Maar het is een mooi geheel geworden al zeg ik t zelf.

P.s. ondertussen heb ik voor het bruidspaar en familie al meerdere taarten mogen maken.      
De mooie foto’s zijn van Bianca de Bruin fotografie.Totaal plaatje Bruiloft wit - paars Stukje Taart
Eenpersoons gebakjes bruiloftBruids cupcakesAansnijd taart Bruiloft Aansnijdmoment Bruiloft Stukje taartAansnijdmoment Bruiloft Stukje taartAansnijdmoment Bruiloft Stukje taart Bianca-de-Bruin-Fotografie-1420128