Win een Taart voor Sinterklaas of met de Kerst!!

WIN EEN TAART!! WIN EEN TAART!! WIN EEN TAART!!

In oktober 2007 kwam ik voor het eerst in aanraking met het begrip “taart decoreren”. Mijn eerste taartenbeurs was een feit, maar het echte taart decoreren is pas later gekomen. Hoe het allemaal begon kan je lezen op mijn website: http://stukjetaart.nl/#overmij
Om 10 jaar taarten decoreren te vieren ga ik een taart weggeven!
Je kunt kiezen tussen een Sinterklaas of een kersttaart.

Hoe maak je kans?
1. Mocht je het nog niet hebben gedaan LIKE dan mijn Facebookpagina Stukje Taart (sommige van jullie zijn al wel uitgenodigd, maar hebben nog niet op de like button geklikt )

2. Laat een reactie achter onder dit bericht, met hierin welke taart je graag zou willen winnen en tag daarin minstens 1 andere persoon.

3. Om meer kans te maken kan je ook via Instagram meedoen aan deze actie. Liken en een reactie met tag geeft je meer kans om te winnen.

4. Het is geen voorwaarde maar ik zou het wel tof vinden als je aan al je vrienden en familie vertelt dat ze even op Stukje Taart moeten kijken. En vooral ook mee moeten doen met de actie! Hoe meer mensen er in je omgeving meedoen hoe meer kans je zelf hebt om een taartpuntje van de Sint- of Kersttaart te scoren.

5. Tot slot: je moet wel zelf in de gelegenheid zijn om de taart op te komen halen in Rotterdam –Nesselande op een afgesproken datum.

Op 16 november maak ik de winnaar bekend op Facebook en Instagram.